Новини
Ракурс

Як змінилися ціни після свят на квартири подобово в Одесі

1 лют 2017, 13:31

В ці тижні попит на квартири подобово істотно зменшився, отже власники житла готові запропонувати клієнтам вигідні умови оренди, а інколи — й непогані знижки.


.

Зимова Одеса — що подивитися

Поїздка в Одесу під час низького сезону дозволить відчути особливий колорит міста, позбавивши себе таких незручностей, як проштовхування через натовпи туристів і відсутність вільних місць у закладах громадського харчування. Ви зможете прогулятися по славнозвісних одеських двориках, спокійно відвідати популярні кав’ярні і ресторани (наприклад, «Куманець», «Люстдорф», «Баффало 99», «Компот»).

В міських кінотеатрах в кінці січня — на початку лютого відбудеться чимало прем’єрних показів, а афіші концертних залів Одеси на цей період заповнені оголошеннями про виступи популярних українських артистів. Із переліку пропонованих заходів можна вибрати як ті, які підійдуть для відпочинку з друзями, так і дійства для проведення часу із сім’єю.

Вигідні пропозиції від власників квартир подобово

Після зимових свят різко подешевшала оренда квартир в Одесі подобово. Однак через падіння попиту власники намагаються привабити клієнтів не лише цінами, але й вигідними умовами проживання - повідомляє Miete.com.ua/Odessa.

Під час новорічних свят багато квартир здавалися на особливих умовах — мінімум 3 дні оренди, обмежена кількість гостей тощо. Зараз власники готові послабити правила і попереджають лише про заборону проведення надто гучних заходів у квартирі та пошкодження майна. При необхідності гостям організовують трансфер з вокзалу, надають туристичну інформацію, облаштовують додаткові спальні місця.

У скільки обійдеться оренда житла

У післясвятковий період гості міста без проблем зможуть вибрати однокімнатну квартиру для 2–3 осіб з підходящими зручностями в ціновому діапазоні від 250 до 400 гривень за добу. За оренду двокімнатної для 4 гостей доведеться заплатити мінімум 400, трикімнатної з 6 спальними місцями — мінімум 600 гривень за добу.

Ціни можуть бути дещо нижчими при довготривалій оренді — багато власників повертають недоступні на святах знижки у розмірі 5% при проживанні більше 5 діб. Окремо обговорюються погодинна оренда, надання додаткового спального місця, вартість раннього поселення і пізнього виселення. Розмір застави зазвичай дорівнює вартості доби проживання.

Таким чином, ціни на квартири подобово — чи не найкращий аргумент на користь того, щоб відвідати Одесу у післясвятковий період. Тим паче, що новорічно-різдвяна атмосфера ще не покинула місто, а в найпопулярніших закладах не припиняються цікаві дійства. Тож можете сміливо забронювати житло, купити квитки в Одесу на кінець січня і продовжити собі свято!


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter