Новини
Ракурс

До успіху з елеваторним обладнанням від Lubnymash

31 січ 2017, 15:58

Підприємства, що займаються збором, переробкою і зберіганням врожаю, не можуть обійтися без зерноочисних машин, адже прекрасно знають, наскільки важливий етап якісної обробки зернової продукції. Саме застосування такого сучасного обладнання дозволяє зберегти зерно й зернові без втрат у вазі та якості.


.

Устаткування від Lubnymash — нові стандарти якості машин для очищення зерна

Український завод Lubnymash вже понад сто років є найбільшим виробником елеваторного обладнання та заслужив славу надійного і стабільного партнера як на території України, так і за кордоном завдяки високому професіоналізму та знанням технологічного аспекту обробки зернових культур. А творчий підхід до роботи й осмислення передового досвіду колег зі світовим ім'ям дозволяє продукції українського заводу постійно вдосконалюватися, займаючи передові позиції аграрного ринку.

Найкращим обладнанням, що виготовляється за власними технологіями, є зерноочисні машини від Lubnymash. Використання інновацій дозволяє компанії випускати продукцію бездоганної якості, перевірену роками успішної експлуатації й тисячами вдячних клієнтів. Зерноочисні сепаратори від українського виробника ідеально підходять як для невеличких фермерських підприємств, так і для потужних корпорацій з великими обсягами продукції, що переробляється. Вони надійні, функціональні й чудово справляються зі своїм призначенням щодо оптимізації процесу переробки будь-яких масштабів.

Причини обрати продукцію заводу Lubnymash

Вже протягом багатьох років продукція цього українського виробника допомагає аграріям підвищити ефективність свого бізнесу. Все обладнання виготовляється з якісних матеріалів і відповідає всім стандартам і нормам безпеки. У довговічності елеваторної техніки, зокрема і зерноочисних машин, ви можете не сумніватися: вони безперебійно прослужать вам протягом десятків років.

Кожен клієнт компанії може розраховувати на надання індивідуального, персонального сервісу. Кваліфіковані співробітники підберуть оптимальний варіант технологічного обладнання, виходячи з ваших вимог і обсягів виробництва.

Зерноочисні машини Lubnymash — це:

— знання і досвід, втілені в якість продукції;

— можливість ефективного очищення всіх видів зернових культур;

— простота в експлуатації й обслуговуванні;

— гарантія якості на кожну модель.

Lubnymash завжди йде назустріч своїм клієнтам. Купуйте високотехнологічне елеваторне обладнання за найвигіднішими на сьогодні цінами!


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter