Новини
Ракурс

Поїхати з дітьми на море і не з’їхати з глузду: інструкція для батьків

14 чер 2017, 16:26

Експерти сервісу онлайн-бронювання підкажуть, як правильно організувати поїздку з дитиною, де зняти квартиру подобово в Одесі біля моря і куди піти з малюками.


.

«Маст-хев» у похідній валізі

Відповідальні батьки мають не лише правильно вибрати місце для відпочинку, а й подбати про найнеобхідніше, що може знадобитися в поїздці. Збираючи дитячу валізу, не забудьте покласти туди:

— документи дитини (свідоцтво про народження, за необхідності медичну карту);

— крем для засмаги з високим ступенем захисту і засіб від сонячних опіків;

— аптечку (термометр, бинт, зеленку, вату, перекис водню, жарознижувальне, протизапальне, антигістамінні та шлунково-кишкові засоби);

— гігієнічні приналежності (ватяні палички, вологі та сухі серветки, пасту і зубні щітки, дитячий шампунь тощо);

— зручне дитяче взуття для піших прогулянок;

— головний убір з натуральної тканини, що дихає;

— кілька комплектів одягу для теплої погоди та прохолодних вечорів;

— іграшки для пляжного відпочинку і пару улюблених книжок для читання перед сном.

Якщо дитина зовсім маленька, не забудьте коляску, горщик, кілька іграшок, альбом для малювання та олівці, щоби малюк не нудьгував у дорозі.

Що необхідно зробити заздалегідь

У поїздці з дітьми не повинно бути ніяких форс-мажорів, тому про квитки і житло варто подбати заздалегідь. Хостели та готелі — не найкращий варіант для сімейного відпочинку. Експерти порталу онлайн-бронювання «Добово» (https://www.dobovo.com/ru/) радять вибирати облаштовані квартири, в яких ви зможете почуватися як вдома, а їжа, приготована власноруч, буде економніша і корисніша за вуличний фастфуд.

Якщо ваша мета — пляжний відпочинок, бронюйте апартаменти в кроковій доступності від моря, щоб не обтяжувати себе і дитину тривалою дорогою на пляж. Відповідний варіант знайдете в каталозі квартир: https://www.dobovo.com/ru/квартиры-посуточно-у-моря-одесса.html. Тут представлені бюджетні приміщення та елітні апартаменти у різних районах Одеси.

Куди піти з дитиною?

В Одесі багато цікавих місць. Пропонуємо найбільш ненудні екскурсії для дітвори та батьків.

Одеський зоопарк. Тут можна подивитися на слона, ведмедів, левів та інших тварин, погодувати пташок, черепах, з'їсти морозиво і покататися на каруселі.

Аквапарк Hawaii. Місце для сімейного відпочинку, розташоване на центральній алеї Аркадії. Водні гірки, басейни, кафе, штучні річки чекають на любителів водних розваг.

Дельфінарій «Немо». Шоу з дельфінами сподобається дорослим і дітям. За бажання можна поплавати з морськими мешканцями.

Парк атракціонів. Не відмовляйте собі в задоволенні прокотитися на колесі огляду чи американських гірках, відвідати кімнати страху і поїсти солодкої вати та попкорну в парку ім. Т. Шевченка.

Незабутні враження подарують одеський цирк, ляльковий театр, театр юного глядача. Також не забудьте прокотитися з малюком на канатній дорозі, відвідати скалодром і мотузковий парк.


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter