Новини
Ракурс

Революція у світі косметології: нове покоління філерів (ФОТО)

13 сер 2017, 19:34

У гонитві за красивою шкірою жінки готові на багато чого. Дехто з нас активно маже обличчя дорогими кремами й сироватками, інші регулярно роблять чистки у косметолога, а хтось вирушає прямо до кабінету лікаря — щоби пройти найсучаснішу і найкращу процедуру. Але все змінюється, і в світ косметології проникла не бачена досі новинка — філер, про який раніше можна було тільки мріяти.


.

Протягом багатьох років ін'єкції та філери були засобом для повернення обличчю втраченого з віком об’єму, для згладжування зморшок і навіть для збільшення деяких частин обличчя. Тепер же на горизонті з'явилася нова категорія філерів — так звані бустери шкіри (skin boosters), серед яких — Juvéderm Volite.

Новий філер ювідерм поки що доступний лише в країнах Європи. Він в корені відрізняється від усіх філерів, які використовувалися до теперішнього часу. Зокрема, він здатний покращувати текстуру шкіри й підвищувати її еластичність. Звичні ж для нас філери лише додають об’єму в потрібне місце, ніяк не впливаючи на стан шкіри.

Наскільки безпечний ботокс

Новинка може застосовуватися не лише на обличчі, але й на шиї, декольте і руках. Ін'єкція бустера робиться у верхній шар шкіри спеціальною надтонкою голкою. Найкраще такий філер працює на ділянках з дрібними тонкими зморшками — наприклад, з боків щік або на підборідді.

«Ін'єкція бустера сприяє самовідновленню шкіри, активізуючи еластин і вироблення колагену. Як наслідок — поліпшення зовнішнього вигляду пошкодженої шкіри або такої, що старішає», — пояснює пластичний хірург з Нью-Йорка, доктор медичних наук Хайде Хірманд (Haideh Hirmand).

Ін'єкцію такого філера доведеться зробити тричі поспіль, після чого повторювати процедуру кожні шість місяців. Якість шкіри при цьому може змінитися радикально.

До і після використання Juvéderm Volite. Фото: traceybell.co.uk
До і після використання Juvéderm Volite. Фото: goodskindays.co.uk

До і після використання Juvéderm Volite. Фото: goodskindays.co.uk

Кількома місяцями раніше, в березні цього року, фармацевтична компанія Allergan, виробник Juvéderm, повідомила, що ще один філер отримав схвалення FDA (американське Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів). Йдеться про Juvéderm Vollure XC — перший і поки що єдиний дермальний філер гіалуронової кислоти, схвалений для корекції помірних і великих зморшок і складок (наприклад, носогубних складок), дія якого триває до 18 місяців у людей, старших за 21 рік.

Схвалення регулятора препарат дістав після завершення клінічного випробування, в ході якого показав обнадійливі результати. За даними дослідження, 59% пацієнтів відзначили зменшення носогубних складок на строк до 18 місяців. Це виявилося серйозним проривом — враховуючи, що дія більшості філерів зазвичай триває лише близько року. При цьому 82% пацієнтів заявили, що вони дуже задоволені результатом шість місяців по тому, а 68% заявляли про задоволеність 18 місяців по тому.

Старішати красиво: як уникнути помилок, готуючись до пластики обличчя

Juvéderm Vollure XC використовує ту ж технологію Vycross, що і Juvéderm Voluma XC (філер, який застосовується для додання об’єму щокам) і Juvéderm Volbella XC (філер, який застосовується для збільшення губ). Однак цього разу Juvéderm Vollure XC був схвалений FDA для використання технології Vycross на ділянці носогубних складок, яка вважається номером 1 серед причин звернення до фахівців.

«Унікальність Juvéderm Vollure XC полягає в тому, що ефект тривав до 18 місяців з моменту ін'єкції у більшості пацієнтів. Це найтриваліший результат, зафіксований у клінічному дослідженні щодо носогубних складок», — зазначає Джолі Кауфман (Joely Kaufman), сертифікований лікар-дерматолог, дослідник клінічних випробувань.

Ця розробка стала важливою новиною для багатьох лікарів, які щодня вводять філери в носогубні складки, але шукають наповнювач, який зможе забезпечити більш тривалі результати на цій ділянці обличчя.

Juvéderm Vollure XC був схвалений в Європі ще у 2013 році під назвою Juvéderm Volift і відтоді успішно застосовується в понад 80 країнах за межами США. Juvédern Vollure XC став доступний американським лікарям з квітня 2017 року.

Переклад: Людмила КРИЛОВА

Джерела: https://www.newbeauty.com/hottopic/blogpost/11083-skin-boosters-fillers/

https://www.newbeauty.com/hottopic/blogpost/10674-fda-approves-new-filler-juvederm-vollure-xc/


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter