Новини
Ракурс

Вірменське радіо запитує в ГПУ

Люди середнього і старшого покоління добре пам'ятають легендарну «радіостанцію» — Вірменське радіо — фольклорний елемент багатьох політичних анекдотів.


.

Коли люди не знаходять відповідей на свої нагальні життєві запитання з передач телебачення і радіо — тоді починає своє мовлення на всіх кухнях і прибудинкових лавочках знаменитий орган поширення пліток і чуток.

Оскільки українські громадяни нічого не можуть зрозуміти з виступів Парубія, Гройсмана, Луценка та інших майстрів пустопорожніх ораторій, що ж відбувається в країні, то люди починають телефонувати в редакцію Вірменського радіо і ставити руба свої запитання.

Зокрема, до редакції зателефонував Анатолій Н. з Києва і запитує: що означає корупційний лічильник на сайті ГПУ:

Зокрема, громадянин цікавиться: куди в такому разі спрямовано матеріали щодо інших 4408 випадків хабарництва та корупції?

Оскільки редакція Вірменського радіо не має відповіді на це запитання, то ми просимо наших радіоглядачів і телеслухачів проголосувати й обрати свій варіант.

Куди направили інші 4408 матеріалів щодо корупції?

1) кинули на підлогу;

2) кинули в урну;

3) продали корупціонерам;

4) пропили.

І друге запитання: як слід розуміти пропозицію генерального прокурора Юрія Луценка, щоб Міністерство оборони створило окремий СІЗО для утримання під вартою ветеранів бойових дій в АТО?

Громадянин Н. запитує: яким буде правовий статус такого воєнізованого, огородженого колючим дротом табору для ув'язнених, де концентруватимуть ветеранів тилових боїв за народне майно з його власниками?

Тим більше що багато хто справедливо, як і нинішній генеральний прокурор, вважає їх інодумцями — тобто особами, що мають свою точку зору. Наприклад, вони не згодні з Кримінальним кодексом мирного часу.

Ми будемо уважно стежити за розвитком подій, і щойно Пегас або Муза знову відвідає нашого генерального прокурора — обов'язково відновимо наше мовлення на довгих, середніх, коротких і найбільш коротесеньких хвилях пліток і чуток.


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter