Новини
Ракурс
Семен Глузман. Фото: facebook.com/MVDialog

Психіатри України просять про допомогу

Відкритий лист президенту України П. О. Порошенку


.

Шановний Петре Олексійовичу!

Ситуація у сфері надання медичної допомоги в країні, особливо в психіатричній галузі, потребує Вашого негайного втручання. Все, що протягом двох з половиною десятиліть здійснювалося нами разом з нашими закордонними колегами та донорами з метою модернізації психіатричної системи в Україні, сьогодні руйнується цілеспрямованими діями Міністерства охорони здоров'я.

 

Ми не просимо Вас про додаткове фінансування галузі або про спорудження нових будівель. Наше прохання полягає в іншому, конкретному та такому, що легко виповнити: ми переконливо просимо привести на посаду міністра охорони здоров'я спокійну, розумну й розважливу людину, яка має реальні знання і реальний досвід у сфері медичного менеджменту.

Текст цього листа до Вас, Петре Олексійовичу, узгоджено з лікарями-психіатрами 19 регіонів нашої країни. Підписи під цим текстом було вирішено не публікувати через побоювання помсти з боку в. о. міністра Супрун, чиє свавільне поводження є загальновідомим. Як і загальновідомою є абсолютна підтримка її поведінки та її руйнівної діяльності прем'єр-міністром України.

Страх моїх колег є зрозумілим і виправданим. На жаль, все саме так, Петре Олексійовичу.

З повагою,

Семен Фішелевич Глузман,

президент Асоціації психіатрів України


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter