• Світові новини
  • Юридичні новини
  • Погода
  • Новини України
Ракурс

В Україні виробництво вермуту зросло на дві третини, а бренді — впало вдвічі

17.12.2012 16:12 Коментарі

За 11 місяців цього року виробництво вермутів збільшилося на 66,5 % в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а виробництво бренді скоротилося на 50,6 %, повідомляє корпорація «Укрвинпром».

Виробництво вермутів цьогоріч досягло 1,42 млн тис дал, виробництво бренді впало до 11,4 тис дал, повідомляє УНН.

Нагадаємо, випуск виноградного вина за січень-листопад 2012 року зменшився на 26,7 %.

За відповідний період 2011 року виноробами було випущено 15,7 млн дал виноградного вина, а цьогоріч — лише 11,5 млн дал.

За січень-листопад 2012 року в Україні виробили 3,88 млн дал коньяку, що на 1,3 % менше аналогічного періоду минулого року.

Водночас виробництво спиртів коньячних збільшилося на 20,9 % — до 1,86 млн літрів чистого спирту.

З початку року виробництво вина «Шампанське» зменшилось і становить 2,87 млн дал, в то час як у 2011 році — 3,21 млн дал.

У той же час, виробництво вин ігристих зросло до 1,81 млн дал, що на 19,7 % більше в порівнянні зі звітним періодом минулого року.

Джерело: УНН


Помітили помилку? Виділіть текст, що її містить, та натисніть Ctrl+Enter
Новини за темою: виробництво
Версія для друку



Загрузка...
Загрузка...




Загрузка...

Погода Sinoptik

Загрузка...