Новини
Ракурс

Експерт: У 30 % продуктів харчування в Україні підмінено інгредієнти

14 бер 2013, 16:29

Такий відсоток сертифікованої продукції визначався не відсутністю документів у виробників, а підміною інгредієнтів, передає УНН.

«Розмова йде про те, що, наприклад, молочний жир замінюють пальмовою олією, чи замість високоякісного м’яса свинини були використані субпродукти», — сказав Безрукий.


При цьому експерт зауважив, що 30 % це є середня цифра, оскільки різні продукти мають різні показники фальсифікації. Так, наприклад, згущене молоко має найвищий показник фальсифікації — 80 %, сметана та масло — від 10 % до 30 %, молоко — 5-10 %.

Експерт зауважив, що чим менше складників в продукції, тим менше він буде сфальсифікованим.

Джерело: УНН


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter

.




Загрузка...