Новини
Ракурс

Ідеальний подарунок для жінки

3 бер 2018, 10:17

Підбираючи подарунок для жінки, не варто виходити тільки з власних уподобань. Є великий шанс подарувати те, що, на вашу думку, підійде дамі, а не те, що їй дійсно сподобається. Неважливо, кому ви збираєтеся зробити сюрприз — другій половинці, мамі, сестрі чи навіть тітці. Важливо, який підтекст вона шукатиме у вашому подарунку.


.

Жінки цінують не так сам подарунок, як вашу увагу

Найчастіше для жінки важливий не стільки подарунок, скільки те, що за ним стоїть. Ваша турбота, намір зробити щось приємне значать набагато більше, ніж та річ, яку їй подарують. Жінки люблять сюрпризи, люблять знати, що про них дбають. Головне — пам'ятайте, що жінка завжди стежитиме за вашим наміром, який стоїть за подарунком.

 

Кому б ви не збиралися зробити приємне, принцип буде один і той самий. Вибираючи подарунок для жінки, думайте про те, що подобається саме їй.

Багато жінок люблять практичні подарунки, але ще приємніше їм буде отримати те, чого вони самі собі ніколи не куплять. Так, більшість купують предмети першої необхідності, але при цьому не можуть побалувати себе чимось особливим.

Наприклад, ви можете подарувати дружині екстравагантну сумочку, в яку вона закохалася в магазині, а можете купити крем проти зморшок. Вам, скоріш за все, здасться, що сумочка — дуже непрактичний подарунок. Але якщо вона збирається її носити, то в її розумінні — це практична річ. А отримавши в подарунок крем проти зморшок (навіть якщо він дійсно їй потрібен), ваша жінка може вирішити, що ви натякаєте на її недосконалість.

На що звернути увагу, вибираючи подарунок для жінки

Вибір подарунка для представниць прекрасної половини не повинен перетворюватися на страждання. Є кілька простих правил, які суттєво спростять це завдання.

1. Подарунок просто так.

День народження, 8 березня, День Святого Валентина, річниця — це ті дати, в які заведено дарувати подарунки. Але якщо ви хочете насправді здивувати кохану — зробіть їй щось приємне у звичайний день. Нехай вона просто знає, що ви думаєте про неї.

Для цього не доведеться грабувати банк або брати кредит. Ви можете просто принести їй улюблений шоколад, квіти або приготувати вечерю. Не так важлива вартість подарунка, як ваша увага.

2. Нехай вона знає, що ви думаєте про неї.

Жінкам подобається усвідомлювати, що ви зважаєте на її інтереси. Можна обрати щось практичне, якщо вона давно про це мріяла, або, навпаки, купити щось особливе — можливо, вона і сама не здогадувалася, наскільки потрібна їй ця річ.

Зазвичай, якщо жінці щось подобається, то вона часто про це говорить. Якщо слухати жінку уважно, то можна почути, що вона про щось мріє чи хотіла б купити. Ну а якщо ви ходите разом в один торговий центр і вона постійно задивляється на якусь дрібницю у вітрині, то це точно буде прекрасним подарунком.

3. Не потрібно бути телепатом.

Намагатися вгадати, чого хоче жінка, якщо вона сама цього точно не знає, — може здатися з розряду містики. Однак це не так. Просто спробуйте застосувати свої навички у вирішенні проблем, щоби подивитися по-новому на її переживання.

Для прикладу: ви знаєте, що у вашої дівчини щомісяця бувають складні періоди, коли вона страждає і п’є знеболювальне. Якщо хочете її здивувати, то подаруйте симпатичну грілку, плитку улюбленого шоколаду або просто листівку, з якої буде зрозуміло, що ви помітили її погане самопочуття і хочете зробити щось приємне. Так ви не тільки проявите свою турботу про неї, а й продемонструєте, що не боїтеся обговорювати фізіологічні прояви її тіла.

«Одного разу моя мама, яка багато років працювала офіціанткою, поскаржилася на сильний біль у ногах. Коли я подивився на її туфлі, то відразу зрозуміла, в чому річ. Вони були настільки зношені, що більше не підтримували стопи. Нова пара взуття стала найкращим подарунком, який я могла їй зробити в той час. Вона так турбувалася про всіх інших у нашій родині, що не помітила власної потреби в нових туфлях», — розповідає Анна Чуї, фахівець із комунікацій.

4. Пам'ятайте про підтекст.

Будьте дуже обережні, якщо збираєтеся подарувати щось пов'язане з вагою чи образом тіла. Жінки часто стикаються з власною невідповідністю загальноприйнятим стандартам краси й дуже болісно на це реагують. Тому ніколи не даруйте своїй другій половинці абонемент у спортзал, якщо вона сама про це прямо не попросить. Інакше ви можете ненароком дати їй зрозуміти, що виглядає вона не дуже.

Те ж саме стосується і кухонного приладдя. Звичайно, тут є винятки. Якщо ваша матуся мріє про новий міксер — купити його буде цілком доречно. Однак якщо такого запиту немає, то подібний подарунок може бути сприйнятий негативно: як ніби жінку асоціюють лише з кухнею. Зрозуміло, що ви абсолютно не це мали на увазі, однак не варто випробовувати долю.

5. Нехай це буде спеціально для неї.

Вибираючи подарунок для жінки, задумайтеся, чого б хотіла саме вона. Якщо ви купуєте для вас обох квитки на футбол, яким вона не захоплюється, то це буде подарунок скоріше для вас. Так, це можна розцінити як побачення, але, можливо, є щось, що більше відповідатиме саме її інтересам? Спробуйте розважити вашу даму чимось, що цікаво особисто їй — і отримаєте значно більше подяки у відповідь.

Висновок

Не варто боятися свят і вибору подарунка для коханої. Так, жінки здаються складними істотами, але варто захотіти проявити турботу — і все стане набагато зрозумілішим. Подарунок — це не повинність, і він не має обов'язково бути коштовним і практичним.

Найкращий подарунок іде від серця і відбиває той зв'язок, який є між вами. Подаруйте їй те, чого вона давно хотіла, або те, про що вона навіть не замислювалася. Вашій дамі сподобається турбота та увага.

Переклад з англійської: Людмила КРИЛОВА

Джерело: http://www.lifehack.org/611531/how-to-choose-the-best-gifts-for-women-in-your-life?ref=header-menu-dropdown-essential-read-psychology


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter