Новини
Ракурс
Фото: USA-Reiseblogger / pixabay.com

Нова функція Інстаграма: залишатися фоловером, але не бачити публікацій

22 тра 2018, 18:55

Тепер користувачі Instagram зможуть продовжити стежити за акаунтом, але не бачити його постів. Акаунту, від публікацій якого відписався користувач, про це не повідомляють, а повернути підписку можна буде в будь-який час, пише Techcrunch.

При цьому фоловер, як і раніше, бачитиме пости, якщо зайде на сторінку акаунту, й отримуватиме повідомлення про коментарі або публікації, в яких його відмітили.

Відмовитися можна натиснувши на кнопку «…» у правому верхньому кутку поста. Там буде запропоновано три варіанти: відписатися від постів, від сторіз (stories) або від постів і сторіз.

Це робиться в рамках політики Інстаграма, спрямованої на блокування небажаних повідомлень в соціальній мережі, таких, як грубість або образи. Блокувати акаунти можна було і раніше, але тепер з’явилася можливість просто вимкнути повідомлення про публікації, не стикаючись при цьому з наслідками блокування.

Нова функція стане в пригоді й людям, які пережили розлучення: якщо вони не хочуть бачити всі пости від колишніх, але водночас не хочуть демонструвати, що перестали за ними стежити.

Раніше сьогодні повідомлялося, що Інстаграм запровадив і інші функції. Так, у налаштуваннях можна ввести список слів, які вам не хотілося би бачити в коментарях — і такі коментарі буде заблоковано. Ще одне нововведення — тепер при перегляді стрічки користувачам буде повідомлятися, що вони вже побачили всі нові пости за останні 48 годин. Це дозволить контролювати час, проведений в соцмережі, і не гортати стрічку знову і знову.

Джерело: Ракурс


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter