Ракурсhttps://racurs.ua/
Чай знижує ризик розвитку раку яєчників
https://racurs.ua/ua/n39804-chay-znyjuie-ryzyk-rozvytku-raku-yaiechnykiv.htmlРакурсТакого висновку дійшли вчені з медичної школи Університету Норвіч у Східній Англії, дослідивши дієтичні переваги понад 170 тис. жінок протягом 30 років, пише «Медична інформаційна мережа».
.
Цілющі властивості напою дослідники пояснюють високим вмістом у ньому певного типу антиоксидантів — флавоноїдів. При цьому весь механізм дії даної речовини поки не відомий, проте вчені з'ясували, що флавоноїди знижують запальні процеси в клітинних сигнальних шляхах. Зокрема, цілком імовірно, що вони зменшують проліферацію ракових клітин і індукують апоптоз, або запрограмовану смерть ракових клітин.
Крім чаю, експерти радять для профілактики раку яєчників вживати яблука, виноград, чорницю, червоне вино, темний шоколад, цитрусові, цибулю.
Читайте також
Читайте також
У Кореї створили ДНК-вакцину проти раку шийки матки
«Такої солідарності з Україною я не пригадую ніколи, навіть у 2014 році», — депутат Європарламенту Дайніус Жалімас
Племінниця за дядька — відповідає, або Новітня практика антикоррупціонерів щодо юросіб
ВАКС зважує досягнення викривача Кубракова і 91 детектива НАБУ
Кожен українець зобов’язаний заплатити банкам за втрачене чи зруйноване майно, на яке він брав позику — рішення апеляційного суду
Загрузка...