Новини
Ракурс

Квартири подобово у Львові — чому зручніше орендувати в будні?

25 лют 2017, 12:44

Менший попит — більша пропозиція


.

Найбільший попит на квартири подобово у Львові спостерігається під час проведення фестивалів, святкувань та інших великих заходів, які у місті проходять майже щовихідних. Зручне і недороге житло в центрі на такі дати може бути заброньоване задовго наперед. Але якщо візит припадає на будні, можете бути певними: підходящу квартиру ви знайдете навіть безпосередньо у день приїзду.

Через менший попит у такі дні власники готові піти на значні поступки поодиноким клієнтам. У будні ви матимете більше шансів домовитися з господарями про знижки чи поступки в умовах оренди.

Скільки можна зекономити?

У будні оренда квартир подобово у Львові коштує значно менше, ніж у вихідні і святкові дні. Серед тижня цілком ймовірно, що вам вдасться зняти житло в самому центрі Львова лише від 300 гривень за добу. Звісно, така вартість актуальна для однокімнатної квартири з двома-трьома спальними місцями, двокімнатні та трикімнатні для чотирьох і більше осіб коштуватимуть від 400 і 500 гривень відповідно. Точна ціна залежить від розташуванняквартири. На вихідні власники підвищують ціни на 50–100 грн. У дні з найбільшим попитом вартість може змінюватися кардинально і зрости навіть у два рази, повідомляє Miete.com.ua/Lvov.

При поселенні також доведеться залишити заставу в розмірі доби проживання. Вартість додаткових спальних місць коливається в межах 50–150 гривень. Знижки ймовірні при оренді від трьох днів.

Що робити у Львові в будні?

Чи не головна особливість відпочинку у Львові в будні — можливість гарно провести час за менші гроші. І це стосується не лише оренди житла. В багатьох музеях та театрах квитки серед тижня коштують дешевше, ніж на вихідних. При цьому цікаві заходи, невеликі концерти, вечірки в нічних клубах, перформанси та театральні вистави в афіші подій Львова присутні завжди.

Ще зручніша ситуація із львівськими кнайпами. На вихідних більшість з них переповнені, а в деяких навіть черги перед входом (наприклад, «Криївка» та «М’яса і справедливості»). Однак серед тижня в будь-якому закладі ви зможете обрати той з вільних столиків, який найбільше сподобається.

Львів — одне з тих міст, які завжди готові подарувати туристові безліч позитивних вражень, незалежно від дати візиту. Але якщо ви очікуєте приємних вражень не лише від відпочинку, але й від цін, тоді купуйте квиток до Львова на будні і сміливо орендуйте квартиру подобово.


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter