Новини
Ракурс

Пластична хірургія: дивний тренд 2017 року

13 кві 2017, 08:29

Груди. Їх має кожна жінка, проте чомусь багато хто звик думати, що з ними щось не так. Надто великі, недостатньо великі, несиметричні, не стирчать або занадто стирчать — список можна продовжувати.


.

І якщо раніше всі масово робили операції зі збільшення грудей, то тепер мода диктує новий тренд. Група пластичної хірургії (Plastic Surgery Group) опублікувала свої прогнози щодо найбільш гарячих косметичних тенденцій 2017 року. Тепер, як виявилося, проблема не в грудях, а... у сосках!

«Кількість запитів від жінок на зменшення сосків зросла в порівнянні з минулим роком на 30%», — відзначають фахівці.

Пластичний хірург Мо Ахавані (Mo Akhavani) пояснив: «Ми з'ясували, що пацієнти з сосками меншого розміру отримали вищу оцінку щодо привабливості, ніж пацієнти з великими сосками».

Судячи з усього, великі соски більше не в моді, і тепер настав час поміняти свої на більш досконалу модель. Головне, щоб наступного року в моду не увійшли величезні соски...

Раніше Американське співтовариство пластичних хірургів (ASPS) оприлюднило статистику за 2016 рік, згідно з якою серед основних трендів — використання власного жиру для скульптування обличчя та збільшення грудей, а також лабіопластика, тобто пластична хірургія статевих губ.

Переклад: Людмила КРИЛОВА

Джерело: http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/a8604054/small-nipples-cosmetic-surgery-trend


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter