Новини
Ракурс
Пластичний хірург: як обрати пластичного хірурга. Фото: Benko Zsolt Photography / Flickr.com

Пластичний хірург: як обрати пластичного хірурга

28 жов 2018, 20:54

Клініка, яку ви обрали для своєї пластичної операції, не опікуватиметься безпосередньо вашою проблемою, а ось хірург — так. Разом з тим потрібно пам'ятати, що пластичний хірург, який чудово допоміг вашій подрузі, не обов'язково підійде вам. Фахівці наводять шість пунктів, які допоможуть вам обрати правильного пластичного хірурга.


.

1. Проведіть своє дослідження.

Дізнайтеся все про пластичних хірургів, які працюють в місці, що територіально вам підходить. Пошукайте, лікарі яких спеціальностей вам доступні й чим вони можуть вам допомогти. Водночас ніколи не можна орієнтуватися на ціну — це останнє, про що ви повинні турбуватися, якщо вже зважилися на пластичну операцію. Найдешевша операція може дати вам не такий ефект, який хотілося б. Натомість не завжди найдорожчий хірург буде найліпшим.

Невдачі пластичних хірургів — що може піти не так

А якщо хочете зробити, наприклад, підтяжку живота, то спочатку переконайтеся, що ви спробували й інші способи скинути зайву вагу.

Пластичний хірург: як обрати пластичного хірурга

2. Читайте відгуки про пластичного хірурга.

Відгуки, написані іншими пацієнтами, дуже важливі. Є сенс послухати тих, хто вже пройшов пластичну операцію. Кожен хірург скаже вам, що він професіонал, що він зможе про вас подбати тощо. Але тільки справжні відгуки інших людей зможуть сказати вам правду. Однак пам'ятайте: завжди будуть і хороші, і погані відгуки, тому постарайтеся зробити зважені висновки.

3. Запишіться на консультацію.

Якщо ви знайшли кілька найкращих, на вашу думку, пластичних хірургів — запишіться на консультації. Нехай таких консультацій буде стільки, скільки знадобиться, щоби зробити вибір. Не слухайте нікого з них і не підписуйте одразу жодних паперів — вам зобов'язані дати час, щоб ухвалити рішення. Якщо на вас починають тиснути — йдіть. Це може бути поганий знак. На консультації ви повинні зрозуміти, що саме цей хірург зможе зробити й чого не зможе. Вам також мають розповісти про всі ризики. Жоден нормальний лікар не дасть вам 100-відсоткову гарантію, що все пройде гладко.

Пластична та естетична хірургія: нові тренди і статистика

4. Попросіть показати портфоліо хірурга.

У кожного пластичного хірурга мають бути фотографії його робіт. Ретельно вивчіть їх, оцініть, чи подобається вам результат. Але пам'ятайте, що кожна людина особлива, і ви відрізняєтеся від усіх, кого бачите на фото. Це означає, що ваш результат не обов'язково буде таким самим.

Пластичний хірург: як обрати пластичного хірурга

5. Дізнайтеся, що може піти не так.

У кожній конкретній пластичній операції є свої ризики. Запитайте, який відсоток невдач буває у вашому випадку. Лікар має бути з вами чесним. Якщо відчуваєте, що з вами недостатньо відверті або уникають відповіді, краще почекати з операцією.

Збільшення губ: процедура та побічні ефекти (ФОТО)

6. Прислухайтеся до своєї інтуїції.

Окрім усього вищесказаного ви маєте довіряти своїй інтуїції. Якщо брати її до уваги, вона не помилиться і приведе вас до потрібного пластичного хірурга.

Пластичний хірург: як обрати пластичного хірурга

Переклад: Людмила КРИЛОВА

Джерело: http://www.divalikes.com/2014/09/6-tips-for-choosing-right-plastic.html


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter