Новини
Ракурс
Vitabrid Dual Serum

Vitabrid Dual Serum — активуйте молодість шкіри по-корейськи

Vitabrid Dual Serum — новий продукт корейської біофармкомпанії Hyundai IBT (підрозділ всім відомого концерну HYUNDAI). Двофазна сироватка омолоджує і продовжує молодість завдяки синергії Vitabrid C¹² (інноваційного вітаміну C) і пептидів.


.

Чому вітамін C?

Попри оманливу буденність «аскорбінки» (як нерідко в побуті називають вітамін С), переоцінити її користь важко. Цей вітамін захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, сприяє виробленню колагену, оздоровлює і покращує зовнішній вигляд шкіри, нейтралізуючи шкідливу дію вільних радикалів, викликаних впливом сонця, стресу... Вітамін С допомагає запобігти й відкоригувати видимі ознаки старіння. За регулярного зовнішнього використання поліпшується колір обличчя, зникають пігментні плями, шкіра стає сяючою і пружною.

 

Однак наш організм не здатний синтезувати вітамін С, а у складі харчових продуктів він є важкодосяжним — швидко випаровується під час контакту з киснем і нагрівання. Навіть якщо вашому організму пощастило дістати цю цінну речовину, на жаль, засвоїтися може лише 7%, а до шкіри дійде й зовсім незначна кількість — 1%.

Vitabrid C¹² — еволюційний вітамін C. Над його розробкою корейський вчений Цзіньхо Чой, віце-президент Сеульського жіночого університету Ewha, працював близько десяти років. Хіміку вдалося створити унікальний продукт за допомогою гібридної технології Vitabrid CG, «упакувавши» якісний вітамін С (британського виробництва) в оболонку з оксиду цинку. Гібридний вітамін С зберігає всі свої унікальні властивості й безперервно надходить в активній формі у глибокі шари шкіри протягом тривалого часу. Експерименти довели, що новий вітамін С дійсно проникає в дерму, а значить, діє там і на метаболізм шкіри, і на імунну систему.

Гібридний вітамін С має ще одну перевагу: якщо аскорбінову кислоту не можна використовувати при чутливій або роздратованій шкірі, то Vitabrid C¹², навпаки, чудово справляється з цими проблемами. Експерти заявляють, що вітамін C — один з найбезпечніших та найефективніших природних компонентів у світі. Великий плюс Vitabrid C¹² — турбота про ваше здоров'я загалом.

Попри свою «молодість», унікальна корейська косметика Vitabrid C¹² встигла підкорити ринки багатьох країн світу. Журнал Vogue охрестив корейське ноу-хау «новим культовим продуктом з Сеула». Косметичні засоби Vitabrid C¹², що містять гібридний вітамін С, були відзначені чималою кількістю нагород, зокрема отримали найвищу оцінку авторитетного всесвітньо визнаного конкурсу Monde Selection.

Пептиди — чарівний код

Пептиди — другий основний інгредієнт сироватки Vitabrid Dual Serum. Не секрет, що сьогодні пептиди вважаються одними з найдієвіших складових у косметиці не лише для боротьби з віковими змінами, а й для профілактики старіння шкіри. Молодій шкірі пептиди допоможуть відсунути строки більш радикальних косметичних втручань — уколів краси й навіть операцій.

Якщо говорити науковою мовою, пептиди — це природні або синтетичні сполуки, молекули яких складаються із залишків амінокислот, пов'язаних між собою пептидними (амідними) зв'язками. Якщо коротко, пептиди — це короткі ланцюжки білків. Завдяки тому, що молекулярна вага пептидів є набагато меншою, ніж у білків, вони мають більшу маневреність: диво-ланцюжки здатні проходити через роговий шар шкіри, проникати глибоко в дерму і регулювати там обмінні процеси.

Унікальні властивості пептидів залежать від їхньої первинної структури — послідовності амінокислот, а також від будови молекули та її конфігурації у просторі. Первинна послідовність пептидів — це своєрідний код, який дає чітку команду на запуск тих чи інших фізіологічних і біохімічних процесів в організмі. За допомогою цих чарівних ланцюжків можна керувати процесами, що протікають у шкірі, і старінням зокрема.

У сироватці Vitabrid Dual Serum міститься комплекс пептидів, що виконують безліч функцій: вони стимулюють утворення колагену й еластину (завдяки чому шкіра стає пружною, зволоженою, зменшується глибина зморшок, обличчя виглядає молодшим); прибирають запалення і запускають процеси регенерації; контролюють утворення меланіну і, як наслідок, перешкоджають пігментації. Ще один інгредієнт сироватки — Acetylhexa, пептид, що відноситься до так званих нейропептидів. Його дія подібна до ін'єкцій ботулотоксину А: розгладження зморшок і зниження мімічної активності, що не дає з'являтися новим зморшкам на вашому обличчі. І якщо зважитися на уколи ботоксу, побоюючись побічних ефектів, все ж не так просто, то крем-міорелаксант розслабляє м'язи обличчя м'яко, практично не викликаючи небажаних реакцій, за винятком індивідуальної алергії на компоненти крему.

Vitabrid Dual Serum — так працює успішна команда

Vitabrid Dual Serum — сироватка, основні інгредієнти якої — Vitabrid C¹² і пептиди — підсилюють дію один одного. Завдяки синергетичному ефекту продукт більш успішно допомагає боротися з глибокими зморшками й поганим кольором обличчя. Користуючись корейською сироваткою, ви не зможете не помітити антивікового ефекту, глибокого тривалого зволоження і сяяння оновленої шкіри. У складі Vitabrid Dual Serum є також вторинні компоненти, які, немов у командній грі, взаємодіють між собою і підвищують ефективність продукту загалом. Так, рожева вода покращує еластичність шкіри, токоферол відповідає за зволоженість і пружність, гіалуронат натрію та бета-глюкан підтримують постійний баланс вологи, рослинні стовбурові клітини посилюють антиоксидантний ефект і розгладжують текстуру шкіри, натуральні екстракти з рослин Centella Asiatica (інша назва «готу кола»), Camellia Sinensis (камелія китайська) допомагають заспокоїти шкіру.

Vitabrid Dual Serum — двофазна сироватка. Як відзначає виробник, для підтримки стабілізованого стану вітамін C і комплекс пептидів зберігаються окремо і змішуються тільки перед використанням. Поверніть нижню частину контейнера за годинниковою стрілкою — таким чином ви звільните жовту сироватку Deep Care Serum. Струсіть пляшку, щоб змішати жовту сироватку з прозорою Skin-Barrier Serum — і можна користуватися, ваша сироватка активована. Нанесіть кілька крапель на шкіру і дайте увібратися. Виробник також нагадує, що відчутний ефект можна побачити при регулярному використанні продукту протягом місяця.

Продукція Vitabrid C¹² тепер доступна і в Україні — vitabrid.com.ua

Продукція Vitabrid також буде представлена під час 18-го Конгресу індустрії краси Estet Beauty Expo, який відбудеться в Києві з 28 по 30 березня 2018 року (www.beautyexpo.com.ua).


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter