Новини
Ракурс

В Україну приїхав Vitabrid C12 — косметологічний вітамін C, що набирає популярності в усьому світі

27 лис 2017, 20:08

Vitabrid C12 — унікальний вітамін C, який продовжує підкорювати ринок косметики у всьому світі. У Кореї та Японії продукт з'явився у 2014 році, в червні 2017-го стартував продаж у Німеччині та Швейцарії, в серпні 2017-го — в мережі американських магазинів Barneys. Тепер спробувати унікальні засоби Vitabrid С12 зможуть і в Україні.


.

Vitabrid С12 — це інноваційний вітамін C, який за допомогою гібридної технології зберігає всі свої унікальні властивості, а також безперервно надходить в активній формі в глибокі шари шкіри протягом тривалого часу. Це звучить як диво, адже досі через нестійку формулу вітаміну С його використання в косметології було проблематичним. Під час контакту з повітрям він швидко руйнується і не проходить через зовнішній шар шкіри. Вирішити цю проблему допомогло створення технології Vitabrid CG, що дозволяє стабілізувати вітамін C. Патент на неї належить корейській компанії Hyundai IBT, яка фінансувала розробку.

Hyundai IBT — молода біофармкомпанія, підрозділ концерну HYUNDAI

Hyundai IBT — підрозділ всім відомого концерну HYUNDAI. Це молода біофармкомпанія, яка динамічно розвивається і вже добре зарекомендувала себе на світовому ринку. Використовуючи гібридні технології нового покоління, що забезпечують безпечну взаємодію активних компонентів на шкірі, Hyundai IBT успішно розробила методи терапії шкірних захворювань, які погано піддаються лікуванню, вперше в світі представивши нові підходи до їх лікування за допомогою вітаміну C, а не медичних засобів. Hyundai IBT прагне стати першою у світі біофармкомпанією, яка представить інноваційні рішення для лікування раку за допомогою інтелектуальних технологій проникнення ліків у ракові клітини.

Корисні властивості вітаміну C важко переоцінити: він захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, сприяє виробленню колагенових волокон, бореться з вільними радикалами, уповільнює процеси старіння. Численні дослідження підтвердили: в жінок у віці 40 років і старше, які отримують в достатній кількості вітамін С та лінолеву кислоту, знижується ймовірність розвитку глибоких зморшок і атрофії шкіри. При регулярному зовнішньому застосуванні вітаміну С поліпшується колір обличчя, зникають пігментні плями, шкіра стає сяючою і пружною.

На жаль, людський організм не може синтезувати вітамін C, тому ми постійно мусимо отримувати його ззовні. Однак у складі харчових продуктів він також є практично недосяжним, адже «випаровується» не лише при контакті з киснем, а й при нагріванні.

Корейський хімік Цзіньхо Чой винайшов унікальну формулу вітаміну C, що дозволяє зберегти цю речовину навіть при контакті з повітрям, світлом і теплом. Наукові дослідження Цзіньхо Чой почалися понад 10 років тому в Сеульському жіночому університеті Ewha. Вчений створив Vitabrid C12 — гібрид вітаміну С і цинку. Останній крім того, що є важливим для людського організму мінералом, ще й забезпечує стабільну форму вітаміну С. Інноваційна технологія отримала назву Vitabrid CG і була запатентована в США, Євросоюзі та Японії.

Vitabrid С12 — гібрид вітаміну С і цинку
Засоби з догляду за шкірою і волоссям Vitabrid С12 будуть корисні всім: і тим, хто стежить за красою і здоров'ям шкіри, і тим, хто страждає від акне. Vitabrid C12 Spot усуває бактерії, що викликають акне і запалення, очищує шкіру, скорочує рівень пігментації, контролює надмірну кількість шкірного сала, відновлює пошкоджені ділянки й нормалізує водно-жировий баланс. Головна діюча речовина — вітамін С — проникає в глибокі шари шкіри, захищаючи їх від бактерій, що викликають акне.

Vitabrid також вирішує проблеми тих, хто страждає на алопецію (облисіння) або ж просто підвищене випадіння волосся. Серія Vitabrid C12 Hair запобігає випадінню волосся, сприяє його зміцненню. Завдяки антиоксидантним властивостям запобігає старінню шкіри голови, заспокоює її та знімає свербіж. Шампунь також має властивості глибокого очищення.

Vitabrid C12 Tonic Set дозволить вже за два місяці застосування помітити видимий результат росту волосся.

Vitabrid C12 Face Brightening допомагає значно зменшити кількість пігментних плям і надати обличчю свіжості та сяйва.

Лінійка продукції Vitabrid C12

Не можна не відзначити, що всі продукти, які містять інноваційний вітамін С, допомагають боротися зі старінням шкіри, підвищують її пружність, покращують колір, оздоровлюють шкіру шляхом стимулювання вироблення власного колагену.

Однією з переваг продуктів Vitabrid C12 є можливість збагатити вітаміном С свої косметичні засоби для домашнього догляду. Практично всі засоби для обличчя Vitabrid C12 мають форму порошків, що значно спрощує їх використання, збільшує строк придатності, робить максимально зручними для зберігання і транспортування.

24 листопада 2017 року відбувся міжнародний семінар, присвячений виходу на український ринок професійної косметики Vitabrid C12, де фахівці з Кореї детально розповіли про унікальні властивості інноваційного вітаміну С і продукти, в яких він використовується.

Ми скористалися нагодою і поспілкувалися з директором з розробки продукту Vitabrid C12 Tae-Soo Kim. Найближчим часом читайте інтерв'ю з ним на «Ракурсі».


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter