Новини
Ракурс

Віце-прем’єр пропонує українцям відмовитися від газу. Від кисню?!

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко запропонував жителям сільської місцевості подумати над відмовою від газу. Про це він заявив в ефірі Еспресо.TV.


.

«Для жителів сільських територій перспективно в плані енергозбереження. Так, це радикальний крок... але необхідно думати над відмовою від споживання газу», — сказав віце-прем'єр.

Цей рецепт уряду пролунав на хвилі всенародного піднесення, з яким населення — в першу чергу, власники приватних домоволодінь — зустріло новину про підвищення нижньої межі ціни на газ майже вдвічі. Народ не просто озлобився, а й активно мотивує свою незгоду в три, а де-не-де і в чотири поверхи. На жаль, пан віце-прем'єр-міністр не уточнив, від якого саме газу слід відмовитися — від метану, пропану або відразу від кисню?

Якщо додати до цього нещодавнє рішення уряду про підвищення майже удвічі тарифів на тепло, то від газу й тепла доведеться відмовитися також жителям міських багатоповерхівок.

Бажаючи хоч якось поправити репутацію влади, вчора Павло Розенко пообіцяв «агресивне» підвищення соціальних стандартів на 10%. Це прозвучало як відповідь на «миролюбне» підвищення урядом удвічі тарифів на газ і тепло для населення.

Яких ще дров (в порядку заміни газу) наламає нинішня команда оскаженілих реформаторів, залишається лише гадати, але складається враження, що нинішній уряд Гройсмана зиму зимувати не збирається. Принаймні — в Києві...


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter