Новини
Ракурс

Пластична хірургія: тренди 2018 року

26 січ 2018, 19:28

Фахівці з Американського товариства естетичної пластичної хірургії (ASAPS) назвали чотири процедури, які будуть особливо популярними у 2018 році.


.

Лазерна підтяжка грудей

Якщо на початку 2000-х у моді були великі груди, то зараз, як стверджує багато хто, у тренді невеликі форми. За даними американських пластичних хірургів, нинішнього року на зміну традиційним операціям зі зменшення грудей за допомогою скальпеля прийде лазерна корекція — так званий лазерний бюстгальтер, The Laser Bra Lift.

 

«Завдяки процедурі лазерної підтяжки груди стають акуратними й пружними. По суті, це внутрішній бюстгальтер, без використання сторонніх матеріалів», — пояснює Грант Стівенс (Grant Stevens), пластичний хірург з Лос-Анджелеса, який першим запропонував цю двогодинну процедуру. Він зауважив, що вплив лазера на тканину молочної залози аналогічний до тканини обличчя — поліпшується її еластичність, шкіра стає більш гладкою. При цій процедурі зайву шкіру не видаляють за допомогою скальпеля, а впливають на тканини вуглекислотним лазером, створюючи тим самим «внутрішній бюстгальтер».

Ботокс 2.0

Ботокс, безумовно, не збирається здавати свої позиції — надто вже він популярний, особливо з огляду на те, що є різні способи його застосування. Однак, як стверджує пластичний хірург зі штату Мічиган Ентоні Юн (Anthony Youn), цього року на нас чекає щось краще. Розробники поки що зберігають інтригу і не розповідають деталей, натякаючи лише, що є продукти з подібною дією, які, ймовірно, вийдуть на ринок у 2018 році й зможуть стати серйозними конкурентами ботоксу як найбільш популярному виду косметичних ін'єкцій.

Інтимна пластика

Популярність лабіопластики, або корекції форми статевих губ, за підсумками 2016 року підскочила на 23% і відтоді постійно зростає. Упередження щодо цієї делікатної процедури поступово тануть, і дедалі більше жінок обирають упевненість в собі та комфорт, зазначає пластичний хірург з Нью-Йорка Трейсі Пфайфер (Tracy Pfeifer). Незалежно від причин, з яких пацієнтки вдаються до лабіопластики — естетична складова, комфорт або цікавість, — пластичні хірурги прогнозують, що цього року кількість процедур продовжить стрімко зростати.

Філер... для очей

У 2018 році на нас чекають нові способи використання філерів, прогнозує доктор Пфайфер. Найнесподіваніший — це, напевно, для шкіри навколо очей. Зокрема, дедалі більше лікарів використовуватимуть філери для формування ділянки навколо очей. Ця процедура дуже далека від звичайного видалення жиру з метою зменшення мішків під очима. Як пояснює хірург, «ін'єкція філерів у верхню і нижню повіку повертає тканинам об’єм, що втрачається з роками».

Переклад з англійської: Людмила КРИЛОВА

Джерело: https://www.allure.com/story/plastic-surgery-procedure-trends-2018


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter