Новини
Ракурс

Щасливі разом: чому інтроверти — найкращі партнери

28 тра 2017, 19:16

Ви коли-небудь замислювалися про те, як фліртують між собою інтроверти?


.

«Я міг би не розмовляти з тобою годинами».

«Привіт, ти мені подобаєшся, але я занадто сором'язливий, щоб розпочати розмову. Знай, що коли я розглядаю свої черевики, я думаю про тебе».

«Ти настільки мені симпатичний, що я можу тобі дозволити тихенько посидіти зі мною поряд, та тільки я залишуся в навушниках».

Це, звичайно, жарти, але не без частки правди. Чи зустрічалися ви коли-небудь з інтровертом? Або думали про це? Якщо ви перебуваєте у стосунках з одним з них, або тільки розмірковуєте про те, хто б вам підійшов найкраще, то тут наведені вагомі причини пошукати інтроверта.

1. Інтроверти — найкращі слухачі.

Інтроверти не мають потреби бути в центрі уваги, їх цілком влаштовує другорядна роль. Вони дуже уважно вас слухатимуть і запам'ятають кожну деталь. Слухаючи партнера, інтроверти повністю занурюються в поточний момент, а тому швидше пізнають вас справжнього. Крім того, вони здатні давати слушні поради, оскільки глибоко занурюються в суть проблеми.

2. Інтроверти можуть зустрічатися і з екстравертами, і з іншими інтровертами.

Двоє інтровертів можуть стати дуже щасливою парою, проводячи вихідні разом і водночас окремо — дивлячись фільми, читаючи книжки, тихенько гуляючи і роблячи покупки. Разом з тим інтроверт може стати прекрасною парою для екстраверта — трохи уповільнюючи його шалений темп життя, викроюючи більше часу для розслаблення.

3. Інтроверти здатні допомогти вам краще пізнати себе.

Вони терпіти не можуть порожньої балаканини, а натомість люблять говорити про щось дійсно важливе. Такий партнер уважно вас слухатиме і ставитиме правильні запитання, що спонукають до глибоких роздумів про власне життя.

4. Інтроверти можуть бути найкращими співрозмовниками.

Замість того щоб запитувати, що ви їли на сніданок, інтроверт із задоволенням обговорить такі теми, як сенс життя, або поцікавиться, що мотивує вас на ті чи інші дії.

5. Інтроверти спокійніше поводяться під час конфліктів.

Завдяки здатності спрямовувати енергію всередину себе інтроверти рідко стають ініціаторами конфліктів. Вони прагнуть безпеки, а тому уникають сварок. Якщо ж суперечки не минути, то вони насамперед залучають свій головний інструмент — побути на самоті — і заглиблюються в саму суть проблеми. Зазвичай інтроверти не використовують образливих слів під час сварки, оскільки встигають подумати, перш ніж щось сказати.

6. Інтровертам не потрібно постійного спілкування по телефону або месенджеру.

Це дуже велика перевага, особливо якщо ви людина зайнята. Інтровертам не потрібно писати вам по 27 повідомлень на день — водночас їх пригнічує, якщо їм надходить забагато смсок на кшталт «Ну як ти там?». Вони цілком самодостатні й самі можуть себе розважити.

7. Інтроверти будуть раді надати вам особистий простір (адже самі його потребують).

Вони із задоволенням проведуть вечір на самоті, поки ви відриваєтеся на дівич-вечорі або парубоцькій вечірці. Куди більше їх захоплюють розваги на зразок перегляду фільмів.

Отже, стосунки з інтровертом мають безліч переваг. Тільки треба бути готовим до того, що йому потрібно більше часу, щоб «розгойдатися». Але якщо це вже сталося, то союз буде довгим і міцним.

Переклад: Людмила КРИЛОВА

Джерело: http://www.today.com/health/why-you-should-date-introvert-t108574


Помітили помилку?
Виділіть і натисніть Ctrl / Cmd + Enter